Knock, Knock!

Who is it?
An opportunity.

Digital marketing
για την ολιστική προώθηση της εταιρίας σας.

Ξεκινάμε με Strategy, χτίζουμε ένα πλάνο και το υλοποιούμε με πάθος. Καμπάνιες SEO, Google Ads, Social Media Marketing, Influencer Marketing, Growth Hacking και άλλα πολλά στα μέτρα της δικής σας επιχείρησης.

Social Media Marketing

Διαχείριση των Social Media & PPC Campaigns | Social Media Marketing

Τα Social Media φαίνονται απλά. Στην πραγματικότητα απλό είναι να τα ποστάρεις. Το να πάρεις αυτό που πραγματικά μπορούν να σου δώσουν θέλει πολύ δουλειά. Χρειάζεται ένας συνδυασμός από έξυπνα κείμενα, σωστή επιλογή των Hashtags, άψογο γραφιστικό που να τραβάει το μάτι και εύκολο Call to Action. Θέλει οργάνωση για το πως θα επιλέξεις τα posts σου για Branding, πως θα ανεβάσεις οργανικά ή μη τα Page Likes και τους Followers, πως θα δημιουργήσεις engagement με το κοινό σου.

Τα Social Media τα αναλαμβάνουμε σε επίπεδο μηνιαίας διαχείρισης. Ένας Account Manager θα γνωρίζει άψογα την επιχείρηση σας και θα συνεργάζεται σε καθημερινή βάση μαζί σας για να οργανώνει σε συνεργασία με γραφίστες και Copywriters, την παραγωγή του μηνιαίου Post Calendar, την διαχείριση των PPC Campaigns.

View Social Media Marketing

Branding

Κάντε τον κόσμο να σας γνωρίσει και να σας εμπιστευτεί.

To Brand είναι ένα χαρακτηριστικό ή ένα σύνολο χαρακτηριστικών που μπορεί να βοηθήσει μία εταιρία να ξεχωρίσει από μία άλλη. Τα κυριότερα μέρη του είναι το όνομα, το Tagline της επιχείρησης, το σύμβολο ή του λογότυπο, το Design, το Brand Voice και πολλά άλλα.

Πρόκειται για τη συνολική εμπειρία ενός πελάτη – καταναλωτή όταν έρχεται σε επαφή με μία επιχείρηση – είτε σαν αγοραστής, πελάτης, follower στα social media ή ακόμα και ως συνεργάτης.

Το Branding είναι η διαδικασία της έρευνας, ανάπτυξης και εφαρμογής μοναδικών χαρακτηριστικών δίνοντας στον οργανισμό σας την δυνατότητα να χτίσει τη σχέση των πελατών με το προιόν ή την υπηρεσία σας.




View Branding

Strategy & Creative

Ώρα να παίξουμε Game of Thrones.

Αν ξέρεις που πας, πιθανώς και να φτάσεις. Αν ξέρεις που πας, πώς θα πας, τι κινδύνους θα αντιμετωπίσεις στη διαδρομή και έχεις και 2-3 εναλλακτικές για να φτάσεις με ασφάλεια και ταχύτητα, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξεκινήσεις.

Μία καλή στρατηγική που έχει ξεκάθαρους στόχους και πολύ καλή γνώση του ποιοι είστε και τι εκπροσωπείτε ανοίγει την πόρτα της δημιουργίας. Τα δημιουργικά Concepts, το επαγγελματικό Copywriting και η μελετημένη οπτική επικοινωνία τους, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και θα απογειώσει την απόδοση κάθε κίνησης σε επίπεδο Branding, Awareness, Leads Generation, Perfomance Marketing κ.ά.

View Strategy & Creative

SEO & SEM

Μία υπηρεσία marketing που πραγματικά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις

To SEO ή αλλιώς Search Engine optimization είναι με διαφορά η αγαπημένη μας υπηρεσία. Είναι το είδος marketing που βοηθάει την ιστοσελίδα σας να αποκτήσει οργανικές επισκέψεις με βάση λέξεις κλειδιά που θα επιλέξουμε μαζί κάνοντας Keyword Planning με εργαλεία όπως το Google Keyword Planner και το SemRush. Κάνοντας μία σωστή μελέτη των Keywords, στήνουμε κατάλληλα την κάθε σελίδα του website σας με τα ανάλογα Page Titles, Meta Description, Headers, image alts, κτλ. Παράλληλα κοιτάμε εκατοντάδες άλλους παράγοντες όπως Duplicated Titles & Metas, τη σωστή τοποθέτηση των Content Pillars, το σωστό internal Linking, XML sitemaps & images sitemaps, σωστή ρύθμιση robots.txt για αποκλεισμό σελίδων που δε χρειάζονται να γίνουν index αλλά και φροντίσουμε να γεμίσουμε την κάθε σελίδα με μοναδικό και αρκετό original content.

Μετά έρχονται τα κομμάτια απόδοσης,τεχνικής δομής των άρθρων και ευκολία στο indexing τα οποία επηρεάζονται από άλλους παράγοντες όπως το PageSpeed καθώς η Google λατρεύει τα γρήγορα websites με καθαρό κώδικα και σε Desktop και σε Mobile εκδοχή. Το πόσο σωστά έχουμε στήσει όλες τις λεπτομέρειες, τα SSL του website, τα crawl errors , optimized webp φωτογραφίες, non www redirects, ταχύτητες Server και CDN όπως και Local SEO,Schema και Structured Data Markups.

Το SEM αφορά όλες τις διεργασίες που θα έχουν να κάνουν με την ανάλυση του ανταγωνισμού, το Link Building σε υψηλού Domain authority sites, τα άρθρα από website με Relevant niche, τις εκπληκτικές τεχνικές Skyscraper με συνεχή βελτίωση και χτίσιμο του Popular Content σας και πολλά άλλα.

Οι μακροχρόνιες καμπάνιες SEO πραγματικά χτίζουν ένα ανίκητο Brand, προκαλώντας τεράστιο organic traffic στην ιστοσελίδα σας και απογειώνοντας την συνολική παρουσία σας online. Καμία άλλη καμπάνια δεν έχει τόσο δυνατό Return On Investment, αν το SEO πραγματικά γίνει σωστά.

Διαβάστε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε το SEO και το SEM για την προώθηση της ιστοσελίδας σας.

View SEO & SEM

Performance Marketing

Το κανάλι marketing που αγαπάνε οι περισσότεροι!

Το Perfomance Marketing αφορά κατά κύριο λόγο πληρωμένες καμπάνιες διαφημίσεων και υπόσχεται να τοποθετήσει τα λεφτά σας για το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ROAS. Είναι καθαρά μετρήσιμο από τα Conversions που δημιουργεί καθώς όλες οι διαφημίσεις βασίζονται σε Copies και CTAS για πώληση.

Το Perfomance marketing θεωρείται το απόλυτο Trend σε μία δύσκολη εποχή που όλοι θέλουν να ξέρουν ότι τα λεφτά που θα δαπανήσουν σε διαφημιστικό Spending θα τους αποφέρουν πωλήσεις.

Τα κυριότερα κανάλια για Perfomance Marketing είναι το Facebook, το Instagram και τα Google Ads.

Εντοπίζουμε ποιες διαφημίσεις έχουν καλύτερη απόδοση και κερδοφορία, ποιες είναι οι υπηρεσίες που έχουν το καλύτερο Conversion και επικεντρώνουμε το διαφημιστικό Badget μας έκει. Χρησιμοποιούμε πολύ συγκεκριμένη στόχευση πελατολογίου και όσον αφορά τα Adwords κάνουμε συνεχώς optimization των Negative Keywords που χαλάνε την απόδοση και προκύπτουν από τα Search Terms. Όταν νιώσουμε με ασφάλεια ότι ένα Campaign αποδίδει, μεγαλώνουμε σταδιακά το Badget μέχρι να πάρουμε την μέγιστη επιστροφή σε κέρδη.

View Performance Marketing

Creative & SEO Copywriting

Το πλέον σημαντικό αλλά αδικημένο asset για την εταιρία σας.

Αντίθετα με ό,τι οι περισσότεροι πιστεύουν, το Copywriting δεν είναι απλά γράφω ένα κείμενο. Το επαγγελματικό Copywriting βασίζεται σε γνώσεις Branding, πωλήσεων, Marketing & SEO και πρέπει να συνδυαστεί με ένα εύκολο και όμορφο κείμενο, που να εξυπηρετεί το λόγο που γράφτηκε.

Υπάρχουν πολλά είδη Copywriting, όπως:

 • Newsletters Copywriting
 • Native Ads Copywriting
 • Social Media Copywriting
 • Websites & Landing Page Copywriting
 • Seo Copywriting & Content Marketing
 • Το Copywriting είναι αυτό που θα κάνει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας να νιώσει ότι πραγματικά ξέρετε τι πουλάτε. Είναι αυτό που θα του δώσει να καταλάβει ότι έχετε Expertise σε μία υπηρεσία, τα Benefits και τα Characteristics του προιόντος σας αλλά και το Brand Voice σας.

  Το Copywriting είναι αυτό που θα απογειώσει το CTR μίας διαφήμισης, θα κάνει ευκολότερη την πώληση ενός προιόντος αλλά και θα δυναμώσει την αξιοπιστία του Brand σας.

  Τι νόημα έχει να πληρώσετε χιλιάδες ευρώ σε διαφήμιση, αν το Landing Page σας δε πείθει κανέναν να αγοράσει ή ότι είστε σοβαρό Brand?

  Χωρίς σωστό Copywriting, κανένα είδος Marketing δε θα αποδώσει σωστά.

  Και ως κερασάκι στην τούρτα, η Google λατρεύει το Copywriting και το Unique και Original Content. Το να έχετε ένα σωστά δομημένο κείμενο στην ιστοσελίδας σας είναι ο πρώτος και σημαντικότερος παράγοντας για ανέβασετε την κατάταξη σας στην Google μέσω του SEO.

View Creative & SEO Copywriting

Affiliate & Influencer Marketing

Μία πραγματική ευκαιρία για προιόντα που απογειώνονται από Awareness και έχουν περιθώρια κέρδους για commisions based συνεργασίες!

Το Affiliate Marketing αφορά συνεργασίες με Bloggers, μεγάλα ειδησεογραφικά websites και τοποθέτηση μαζικής διαφήμισης, με την μορφή προμήθειας ανά πώληση. Αν το προιον σας είναι εύκολο να το εμπιστευτεί ο οποιοσδήποτε publisher ή influencer, του δίνετε προμήθεια σε κάθε πώληση που θα κάνει για εσάς. Είτε με cookie tracking, είτε με postback url tracking, είτε με Affiliation codes που συνήθως χρησιμοποιούν οι influencers, έχετε και εσείς και ο συνεργάτης απόλυτη εικόνα για την απόδοση της συνεργασίας.

Τα πλεονεκτηματα του Affiliate Marketing είναι :

 • Θα πληρώνετε κάποιον μόνο για το αποτέλεσμα.
 • Ο συνεργάτης αρκεί να διαθέσει ένα πολύ καλό διαφημιστικό χώρο στο Website του ή να κατασκευάσει ένα δυνατό άρθρο και να το προωθεί και δε χρειάζεται μεγάλο Setup κάθε συνεργασία.
 • Υπάρχουν πλατφόρμες με έτοιμο network από Affiliates, οπότε αν το προιόν σας πείθει και το commision που προσφέρετε είναι δελεαστικό, αποκτάτε τεράστια ανάπτυξη του Brand σε χρόνους ρεκόρ
 • Δεδομένου ότι θα αρθρογραφήσουν πολλά websites και όλα με link προς την ιστοσελίδα σας για να αγοράσουν, κάνετε ένα link building που θα ήθελε τρομακτικό χρόνο, χρήμα και κόπο για να γίνει αλλιώς, άρα χτίζετε παράλληλα το Domain Authority και το SEM σας, αποκτώντας οργανική επισκεψιμότητα και βελτιώνοντας τα rankings σας σε long tail keywords

 • Το Affiliate marketing θέλει ωστόσο προσοχή σε 2 θέματα. Πρώτον, πρέπει να κάνετε πολύ καλό monitoring γιατί ο κάθε ένας για να πείσει και να πουλήσει μπορεί να δίνει ψευδείς πληροφορίες για το προιον σας ή να το παρουσιάζει με political incorrect τρόπους και να κάνει ζημιά στο Brand σας. Δεύτερον, πρέπει να υπολογίσετε πολύ σωστά τα margin κερδοφορίας σας, γιατί εφόσον θα αποδίδετε προμήθεια θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι παραμένετε κερδοφόροι και βιώσιμοι.

  Όσον αφορά τους Influencers, το συγκεκριμένο marketing είναι πολυ εντυπωσιακό για Branding,καθώς όλοι ενθουσιάζονται όταν βλέπουν το προιόν σας να το παρουσιαζει καποιος επώνυμος ή κάποιος εξειδικευμένος πάνω στο industry σας, π.χ. Tech ή Fashion και αν μελετηθεί σωστά και επιλέγετε τους influencers που έχουν ανταπόκριση μεγάλη στο δικό σας target audience μπορεί να αποδειχθεί και πολύ αποτελεσματικό σε πωλήσεις!

View Affiliate & Influencer Marketing

Google Ads - Adwords

Τα Google Ads (πρώην Adwords) είναι μία καμπάνια που δε πρέπει να σταματάει ποτέ!

Ta Google Ads παρέχουν φοβερά πλεονεκτήματα για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας. Με σωστό Strategy, Setup και Optimization μπορείτε να τα κάνετε το κυριότερο κανάλι πώλησης της εταιρίας σας με εκπληκτική απόδοση επί του διαφημιστικού spending σας ή αλλιώς ROAS.

Τα βασικά πλεονεκτήματα των Adwords είναι τα εξής :

 • Τεράστια πρόθεση αγοράς στον διαφημιζόμενο. Ξέρετε ήδη ότι κάποιος που ψάχνει στην Google οδοντίατρο στο Χαλάνδρι, όντως θέλει να κλείσει άμεσα ένα ραντεβού με οδοντίατρο στην συγκεκριμένη περιοχή. Άρα δεν έχετε παρά να τον πείσετε ότι είστε η κατάλληλη επιλογή!
 • Φοβερη ευελιξια στο να στοχεύσετε τις καμπάνιες σας ακριβώς στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Γεωγραφική κάλυψη, ηλικίες και ενδιαφέροντα ώστε να έχετε την τέλεια απόδοση
 • Δυνατότητα απόδοσης από τα πρώτα ευρώ! Μπορείτε να δημιουργήσετε ροή στην επιχείρηση σας με ελάχιστη επένδυση στοχεύοντας αρχικά σε Keywords τα οποία είναι οικονομικά και είναι εύκολο να πουλήσετε.
 • Με Perfomance marketing μπορείτε να φτάσετε σε επίπεδα ROAS x5 ή πολύ παραπάνω, αλλά και με μία απλά αξιόλογα στημένη καμπάνια μπορείτε να έχετε επίσης αποτέλεσμα
 • Remarketing & Retargeting Campaigns. Μπορείτε να επιμένετε στην πώληση πάνω στους ήδη υπάρχοντες πελάτες με μεγάλη ευκολία μέχρι να τους πείσετε να αγοράσουν
 • Πληρώνετε κατά κύριο λόγο με το Click (CPC). Άρα απλά αν η καμπάνια σας δεν έχει παραπάνω υποψήφιους πελάτες να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο Keyword, δεν ξοδεύετε επιπλέον χρήματα

Τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των Adwords είναι:

 • Δεν κάνουν τίποτα απολύτως μόνα τους! Την πώληση την κάνει το Website σας και συγκεκριμένα η Landing Page της υπηρεσίας ή του προιόντος. Αρα αφενός αν δεν είναι σωστά στημένα, πληρώνετε πολύ παραπάνω για να εμφανιστείτε ψηλά λόγω χαμηλού Quality Score και αφετέρος οι πελάτες ναι μεν έρχονται, αλλά δεν νιώθουν ασφάλεια ή σιγουριά να αγοράσουν από ένα κακοστημένο Website που δεν τους πείθει ως Design ή ως Content.
 • Μεγάλος κίνδυνος να πετάτε λεφτά σε μία κακόστημενη καμπάνια! Αν δεν στήσετε σωστά το Audience Targeting, τα Locations,το Relevance του Ad με τα Landing Pages αλλά και τα Negative Keywords, μπορεί στη πραγματικότητα ένα Spending των 1000€ το μήνα να αποδίδει όπως θα απέδιδε ένα σωστό Setup των 100€ Spending το μήνα!
 • Μεγάλη δυσκολία σε Keywords υψηλού ανταγωνισμού. Εκεί θα αντιμετωπίσετε πολύ υψηλά κόστη ανά κλικ και θέλει στρατηγική για το πως και ποια Keywords ή Long Tail Keywords πραγματικά αξίζει να κυνηγήσετε αλλιώς μπορεί να βρεθείτε να πληρώνετε 2 ή 3€ ανά επίσκεψη τα οποία να μην αποδίδουν κιόλας!

  Συμπέρασμα? Τα Google Ads πρέπει να στήνονται και να διατηρούνται από Experts σε Google Ads ή perfomance marketing, με πολύ προσοχή στην εμπορική πολιτική, στην κερδοφορία ανά Ad Group και στο σωστό στήσιμο του Conversion Tracking.

View Google Ads - Adwords